Ajanvaraus

Ajanvaraukset puhelimitse numeroista (09) 2761 371 tai (040) 500 8591

Voitte auttaa meitä seuraavilla tavoilla

  • Älä tule vastaanotolle, jos sinulla on sairauden oireita. Sairastuessasi toivomme, että järjestät terveen henkilön tuomaan lemmikkisi vastaanotolle.
  • Halutessasi voit edelleen odottaa ulkotiloissa, ja hoitajamme hakee lemmikin ja tuo hoidon jälkeen takaisin.
  • Pidä 2 metrin väli ympärilläsi oleviin, myös hoitohenkilökuntaan. Huolehdi käsihygieniasta sekä yskimishygieniasta. Lisää ohjeita täällä.

Kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessa, joten jos sopivaa aikaa ei löydy, kannattaa soittaa vastaanotolle! Pyrimme järjestämään mieluisan ajan mahdollisuuksien mukaan.

Ajanvarauksessa esitetyt hinnat sisältävät poliklinikkamaksun, toimenpidemaksun sekä toimenpiteeseen kuuluvat tarvikkeet. Lääkkeet ja muut mahdolliset toimenpiteet ja tarvikkeet laskutetaan hinnaston mukaan.

Ajanvaraukset tulee perua edellisen illan sulkemisaikaan mennessä soittamalla puhelimitse. Aikaa ei voi perua tekstiviestillä, messengerillä tai sähköpostilla. Maanantain ajanvaraukset tulee perua maanantaiaamuna klo 8.30 mennessä. Peruuttamattomasta ajasta perimme vähintään 50€ kulukorvauksen.

Voit varata eläinlääkäriajan myös internetissä 24h. Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa perustutkimus ja perustoimenpideaikoja. Laajempia tutkimuksia varten tilaa aika puhelimitse.

Huom.
Sähköpostia ei voi käyttää ajan varaamiseen tai peruuttamiseen. Tarkistamme sähköpostin kerran päivässä, joten kiireellisissä asioissa kannattaa soittaa.

Ajanvaraukset tulee perua edellisen illan sulkemisaikaan mennessä puhelimitse. Peruuttamattomasta ajasta perimme vähintään 50€ kulukorvauksen.

Nettiajanvarauksen kautta on varattavissa perustutkimus ja perustoimenpideaikoja. Laajempia tutkimuksia varten tilaa aika puhelimitse.

Valikko